Kako izgleda jedna besplatna mjuzikl radionica?

Koncept bespaltne radionice je takav da  svaka grupa ima po sat vremena glume, sat vremena plesa i sat vremena pevanja i tako se zabavlja kroz igrice i oslobađanje na sceni.

Šesnaest devojaka došlo je na prvi deo radionice, glumu,  gde su radile vežbe opuštanja na sceni, razvoja mašte i međusobnog upoznavanja. 

“Gledajte ljude pored sebe, kao i na ulici, to je veoma važno“, profesorka glume im je ponavljala stalno.

Kako bi uspostavili poverenje na sceni, Aleksandra, profesorka glume ih je pozvala da zatvorenih očiju puste da ih osoba do njih vodi po sali. Trema je počela da nestaje i devojke su bile
potpuno opuštene i spremne za čas pevanja. Lidija Vuletić, direktor i osnivač škole mjuzikla Eudven stalno je na probama sa članovima, pa je i ovog puta uzela aktivno učešće i vodila čas pevanja na radionici.

Sara Savović, talentovana pijanistkinja pratila je polaznike koji su izvodili numeru “All that jazz“ iz mjuzikla Čikago. Upravo ovaj mjuzikl jedan je od najpoznatijih na Brodveju i u njemu se prepliću strast, požuda, spletke i ubistva, sve što je potrebno da privuče pažnju publike.

 

 

 

Devojke su pažljivo slušale savete i za par minuta već su uvežbale tekst. Zatim su radile pevanje kroz različite uloge i emocije, a na kraju ih je Lidija  pozvala da rade trbušnjake kako bi osvestile gornje stomačne mišiće jer su oni u pevanju neophodni.

 

 

 

 

 

Radionica je završena časom plesa koji je vodila naša profesorka Helena. Pozvala ih je da otkriju svoju strast i da osete energiju, što je u kabareu najbitnije. Kroz koreografiju, devojke su osvestile svoje mišiće i uživale u svom držanju i seksipilu koji se video kroz odraz u ogledalu.

Za učešće u radionici i školi mjuzikla nije potrebno nikakvo prethodno znanje, samo želja, trud i energija koju svako ima, a za sve ostalo su tu naši profesori koji se posvete svakom učeniku i iz njega izvuku maksimum.

Prijavu za radionicu možete naći na linku: https://goo.gl/forms/3i3OHvclNtgwC3Pp2

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Did you like this? Share it!

Leave Comment