O nama

       O nama

Škola mjuzikla Eudven na jedinstven način spaja ples pevanje i glumu. Pored ovoga, kroz nastavu se  radi na samopouzdanju, držanju, koncentraciji, javnom nastupu i tremi. Gaji se osećaj pripadnosti i zabave, a najveći cilj je da polaznici izađu sa časova sa osmehom i verom u sebe.

Profesori imaju ličan pristup prema svakom đaku, a plan i program se kreiraju po grupama polaznika tako da svima odgovara to što se u školi radi, s obzirom da je amaterskog tipa.

Škola je nastala 30.januara 2016. godine uz podršku Erste banke i konkursa „SUPERSTE“ na kojem je bila jedna od 10 pobedničkih projekata.

škola za decu

— Šta nudimo?

Mi nudimo časove glume, plesa i pevanja, na kojima se radi zajednički program takav da se posle nekog vremena izađe sa numerama koje su odrađene na sva tri mjuzikl segmenta. Radimo u vrlo pozitivnoj atmosferi, a naši đaci pored toga što dolaze da nauče, dolaze i da se opuste, druže i pored drugih upoznaju i sebe. Svi đaci, nakon savladanih osnovnih veština iz oblasti mjuzikla dobiće priliku da pokažu šta su naučili kroz predstavu koja se kreira za svaku grupu posebno na kraju godine.

— Šta učimo na časovima?

Pevanje – pravilno disanje, vokalne vežbe zagrevanja, pevanje prilagođeno stilu u mjuziklima, pevanje u impostaciji, pevanje poznatih mjuzikl numera kao i pevanje različitih žanrova.

Ples – scenski pokret, koreografije, sinhronizacija pokreta, orijentacija na sceni, različiti plesni stilovi.

Gluma – osvešćivanje tela, glumačke vežbe, koncentracija, osluškivanje partnera na sceni, rad na samopouzdanju, ulaženje u lik, razvoj mašte, brzo razmišljanje, osećaj prostora…

petar i tamara

— Žašto smo jedinstveni?

Ono što nas izdavaja od svih škola u regionu jeste komunikacija sa našim đacima. Mi se trudimo da upoznamo svakog đaka, da razumemo njegove potrebe, mogućnosti i zanimanja i na osnovu toga kreiramo plan i program. Mi verujemo u ljude sa kojima radimo i uvek se trudimo da se na času osete opušteno, prijatno i slobodno.

— Ko sve može da se prijavi?

Ako imaš između 6 i 77 godina, voliš da igraš, da pevaš, da se smeješ, družiš, da se glupiraš, da naučiš, da se oslobodiš, ti si pravi kandidat za nas! Za nas granice ne postoje!


Tim

Osnivač i direktor

Business asistent

Business asistent