MIRJANA STOJANOVIĆ

PROFESOR PEVANJA ZA ODRASLE

Biografija

Mirjana Stojanović je rođena 26. septembra 1970. godine. Završila je fakultet muzičkih umetnosti u Beogradu, odsek solo pevanje. Pohađala je majstorske kurseve maestra Simonea Fermanija, dirigenta i profesora na Konzervatorijumu u Milanu, kurseve maestra Karla Venture, dirigenta rimske opere, i kurseve Polin Tinzli, operske pevačice i pedagoga iz Londona. Mirjana je glavni vokalni solista i igračica etno-plesnog sastava Teodulija.

U školi mjuzikla Eudven, Mirjana je sa nama od samog početka. Ona je veliki pedagog, strpljivo radi sa polaznicima, i uvek stigne svima da se posveti. Na časovima pevanja nikada ne manjka smeha i dobre energije, ali i ozbiljnog rada.„Deco, jako je važno da žvaćete tekst.“ – Mirjana Stojanović.

Veštine

Iskustvo u radu
Solo pevanje
Gluma

Karijera

POZORIŠTE

  • Pozorište na Terazijama (matično pozorište): vokalni solista, glumica i džez balerina u mjuziklima Cigani lete u neboKabareZona ZanfirovaGrk ZorbaSlatka ČeritiMaratonci trče počasni krugLutka sa naslovne straneProducentiPoljubi me KejtGlorijaKorus LajnPod sjajem zvezdaJubilejSvetlosti pozornice.
  • Opera Narodnog pozorišta: Seviljski berberin, Na uranku, Ivica i Marica, Rigoleto,Čarobna frula, Ljubičasta vatra.
  • Opera and Theatre Madlenianum: lik Pamine u operi Čarobna frula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment