Lidija Vuletić je rođena 13. februara 1992. godine. Završila je Fakultet Organizacionih Nauka, smer – menadžmet,  srednju muzičku školu, odsek – solo pevanjei klavir i pohađala je mnoge radionice, seminare i konferencije na temu menadžmenta i preduzetništva, a bila je i član debatne akademije IDAS i predstavljala Beogradski Univerzitet u Parizu.

 

 

 

Za vreme studija je bila filmski i pozorišni kritičar i fotograf u studentskom časopisu InterFON, a do 2015. je bila i član studentske organizacije ESTIEM kroz koju je bila u organizaciji desetine raznih multinacionalnih projekata. Godine 2015. predstavlja svoju ideju „Školu mjuzikla Eudven“, na „ERSTE – Superste“ konkursu gde odnosi pobedu, kao jedan od 10 finalista.

 

Karijera:

  • PR i Medijski koordinator u Operosa Opera Festival (april 2015. –januar 2016.)

  • Biznis asistent u WURTH Belgrade (januar 2016. – novembar 2016.)

  • Osnivač i direktor u Školi mjuzikla Eudven (januar 2016.)

 

Njena najveća strast su mjuzikli, čiji se nedostatak oseća na kulturnoj sceni Balkana, te je iz želje da spoji svoje dve strasti u jednu, menadžment i muziku, i mladima u Srbiji omogući edukaciju na polju mjuzikla i priliku da se ostvare pod svetlima pozornice, Lidija otvarila Školu mjuzikla Eudven. Okupila je tim koji se u tom trenutku sastojao od tri profesora i korepetitora i dočekala prve polaznike 30. januara 2016. Danas Lidija, pored toga što je uspešan mladi preduzetnik, predstavlja veliki oslonac svom timu i i vodi računa da svakom ko dođe u školu omogući da ostvari svoj „mjuzikl san“.