Za sve one koji nemaju vremena da se posvete Školi mjuzikla Eudven u potpunosti, naši profesori organizuju i jednokratne tematske radionice.

DIZNI PORODIČNE RADIONICE

Za sve porodice sa decom kojima je potrebno zajedničko vreme i aktivnost. Ideja je da se roditelji i deca povežu kroz ples pevanje i glumu. Ovde se svi igraju i otvaraju jedni ka drugima. Cilj je da se na istom nivou komunikacije nađu deca, roditelji, braća, sestre i bake i deke i kroz zabavu se povežu i sa radionice izađu veseliji i bliži jedni drugima.

Šta se radi na radionici?

Radionica traje 2h. Na samom početku se igraju igre zagrevanja i upoznavanja u kojima nas članovi porodica upoznaju jedni sa drugima. Tokom radionice radi se koreografija na neku od poznatih Dizni pesama kao i nekoliko horsnih pesama iz Diznijevih crtaća. Između pevanja i plesa rade se kreativne igre u kojima se dolazi do zajedničkih glumačkih rešenja.

GLEE RADIONICE ZA ODRASLE

Za ljubitelje kamere i spotova koji nemaju vremena da mesecima rade na projektu predstave kreirali smo radionicu tokom koje se pleše, peva i snima mini spot. Cilj je dobra zabava, upoznavanje i oslobađanje pred kamerom.

Šta se radi na radionici?

Radionica traje 3 nedelje i sastoji se iz 3 časa plesa, 2 časa pevanja i dana snimanja. Svaka grupa bira pesmu na koju bi radili spot i na časovima pelsa se postavlja koreografija za izabranu pesmu. Na časovima pevanja radi se podela glasova kao i grupno pevanje pesme, ali i podela “uloga” za spot. Poslednjeg časa snimaju se koreografija i pevanje iz nekoliko uglova i tako kreira muzički spot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment