O nama

Škola mjuzikla Eudven na jedinstven način spaja ples pevanje i glumu. Pored ovoga, kroz nastavu se  radi na samopouzdanju, držanju, koncentraciji, javnom nastupu i tremi. Gaji se osećaj pripadnosti i zabave, a najveći cilj je da polaznici izađu sa časova sa osmehom i verom u sebe.

Profesori imaju ličan pristup prema svakom đaku, a plan i program se kreiraju po grupama polaznika tako da svima odgovara to što se u školi radi, s obzirom da je amaterskog tipa.

Škola je nastala 30.januara 2016. godine uz podršku Erste banke i konkursa „SUPERSTE“ na kojem je bila jedna od 10 pobedničkih projekata.

škola za decu

— Šta nudimo?

Mi nudimo časove glume, plesa i pevanja, na kojima se radi zajednički program takav da se posle nekog vremena izađe sa numerama koje su odrađene na sva tri mjuzikl segmenta. Radimo u vrlo pozitivnoj atmosferi, a naši đaci pored toga što dolaze da nauče, dolaze i da se opuste, druže i pored drugih upoznaju i sebe. Svi đaci, nakon savladanih osnovnih veština iz oblasti mjuzikla dobiće priliku da pokažu šta su naučili kroz predstavu koja se kreira za svaku grupu posebno na kraju godine.

— Šta učimo na časovima?

Pevanje – pravilno disanje, vokalne vežbe zagrevanja, pevanje prilagođeno stilu u mjuziklima, pevanje u impostaciji, pevanje poznatih mjuzikl numera kao i pevanje različitih žanrova.

Ples – scenski pokret, koreografije, sinhronizacija pokreta, orijentacija na sceni, različiti plesni stilovi.

Gluma – osvešćivanje tela, glumačke vežbe, koncentracija, osluškivanje partnera na sceni, rad na samopouzdanju, ulaženje u lik, razvoj mašte, brzo razmišljanje, osećaj prostora…

petar i tamara

— Žašto smo jedinstveni?

Ono što nas izdavaja od svih škola u regionu jeste komunikacija sa našim đacima. Mi se trudimo da upoznamo svakog đaka, da razumemo njegove potrebe, mogućnosti i zanimanja i na osnovu toga kreiramo plan i program. Mi verujemo u ljude sa kojima radimo i uvek se trudimo da se na času osete opušteno, prijatno i slobodno.

— Ko sve može da se prijavi?

Ako imaš između 6 i 77 godina, voliš da igraš, da pevaš, da se smeješ, družiš, da se glupiraš, da naučiš, da se oslobodiš, ti si pravi kandidat za nas! Za nas granice ne postoje!


Tim

Lidija

Osnivač i direktor

Jelena

Business asistent

Uroš

Business asistent